Ugrás a fő tartalomra

Utazási díjak

A MENETREND SZERINTI KÖZLEKEDÉS DÍJAI

A helyi autóbuszközlekedés aktuális díjai: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint árhatóság, által megállapított menetrendszerinti helyi autóbusz közlekedés bruttó viteldíjai 2024. Január 1-től a következők:

A menetjegy ára:

Elővételben vásárolva315,-Ft
Gépkocsivezetőnél vásárolva525,-Ft

Arcképes igazolványhoz kötött bérletjegyek ára:

Bérletjegy típusaBérletjegy ára(Ft.)Kaposvár kártyás bérletjegy ára(Ft.)
Egyvonalas 30 napos/havi bérletjegy7600,-6840,-
Összvonalas 30 napos/havi bérletjegy8900,-8010,-
Összvonalas éves bérletjegy97900,-88110,-
Tanuló-nyugdíjas 30 napos/havi bérletjegy*4200,-3780,-

A megállapított viteldíjak a mindenkori ÁFA - t tartalmazzák. *A nyugdíjas bérletjegyhez a társaságunk által kiállított arcképes bérletigazolány szükséges.
Pótdíj:  3.000 ,- Ft pótdíjat köteles fizetni - az utazási feltételek megsértésével csomagként, kézipoggyászként nem szállítható tárgyat, - a járművet poggyászával, ruhájával, vagy más módon beszennyezi.
8.000,- Ft helyszíni pótdíjat köteles fizetni, aki - jegy nélkül, érvénytelen utazási igazolvánnyal kísérli meg az utazást, illetve utazási, üzletpolitikai kedvezményt jogtalanul vesz igénybe, - olyan bérlettel kísérli meg az utazást, amelyre az igazolvány száma, a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány száma nincs olvashatóan tintával rávezetve, - kutyát érvényes vonaljegy nélkül szállít. A 8.000 Ft helyszíni pótdíjat 2 munkanapon belül a buszpályaudvar jegypéntárában is befizetheti.
8 napon belüli postai utalványon történő fizetés esetén a pótdíj 12.000,- Ft.
8.000,- Ft késedelmi díjat köteles fizetni aki tartozását 8 napon belül nem egyenlíti ki. Amennyiben az utas érvényes bérlettel rendelkezik, de azt a jegyellenőrzésnél felmutatni nem tudja, 48 órán, illetve két munkanapon belül a társaság székhelyén (hivatali órákban) történő bemutatása esetén - 1000, - Ft bérletbemutatási díj megfizetése mellett - mentesül a pótdíj fizetése alól. A pótdíjfizetés elmulasztása esetén a részvénytársaságot megillető pótdíjtartozás behajtására bírósági eljárás keretében kerül sor, melynek eljárási költségei a fizetést elmulasztó utast terhelik.

Korábbi utazási díjak.